Jak Rozwiązywać Problemy Z Komunikatami O Błędach Facebooka?

Pobierz Reimage za darmo i napraw typowe błędy komputera w kilka minut. Pobierz teraz.

Jeśli przejdziesz do komunikatu o błędzie na Facebooku, zazwyczaj pomoże Ci poniższy artykuł.

Jak naprawić nieudaną wiadomość na Facebook Messengerze?

Spróbuj ponownie wysłać otrzymaną wiadomość.Zamknij każdą z naszych aplikacji Facebook Messenger, otwórz ją ponownie, nie wspominając o próbie jeszcze raz.Spróbuj opublikować kolejny post.Poczekaj, aż przestój się skończy.

Facebook.com dla aktywnych użytkowników jest obecnie aktualizowany. Pokaż więcej

Facebook.com jest aktualizowany w przeglądarkach telefonów biznesowych. Dodamy przydatne instrukcje dotyczące elementów Centrum pomocy dostępnych w przeglądarkach mobilnych. Sprawdź tę pozycję ponownie w ciągu straconych wielu miesięcy. Zwiń

Te posty są używane wyłącznie przez Facebooka. Aby uzyskać pozwolenie na korzystanie z aplikacji Messenger lub Id=”u_0_i1_d/” messenger.com, odwiedź Centrum pomocy Messengera.

Jeśli zobaczysz wybrany komunikat o błędzie „Mówisz, że nie możesz odpowiedzieć na ten czat”, może to wynikać w szczególności z jednego z powodów zastosowania:

Post lub coś, co zaoferowałeś, narusza nasze Wytyczne dla społeczności.

Niedawno przesłałeś na naszą platformę bezpieczeństwa niezwykle dużą liczbę wiadomości, które mogą wyglądać jak spam.


error message facebook

Rozumiemy, że zgodnie z naszymi standardami, osoba mogła nie wiedzieć lub nie przypuszczać, że wysyłasz niechciane wiadomości do Ciebie. Chcielibyśmy dać Ci wtedy gwarancję zwrotu pieniędzy, że wyraźny zakaz będzie tymczasowy.

Sprawdź osobiste Standardy społeczności, aby zrozumieć, w jakim stopniu udostępnianie jest dozwolone na Facebooku.

Używaj tych nazw, których Twoja organizacja używa każdego wieczoru, aby osoby, do których wysyłasz wiadomości, mogły Cię zrozumieć.

Błąd: użytkownik zablokowany/usunięty

error message facebook

Kiedy ktoś korzysta z określonej funkcji Front Inbox na Facebooku, może zobaczyć komunikat o błędzie podobny do następującego:

Konto zablokowało klientów lub usunęło rzeczywisty czat z kimś.

Wyjaśnienie

Ten błąd oznacza, że ​​prywatny odbiorca na pewno posiada Twój czat lub jesteś zalogowany. Błąd Facebooka, który Front może ominąć. Jest to często jeden błąd, który dostarcza Facebook.

“message”:

“(#200) Ten człowiek jest obecnie niedostępny.”,

“type”: “OAuthException”,

“Kod”: 200,

Dlaczego nie mogę wysyłać wiadomości na Messengerze?

Przyczyny określonego rodzaju tymczasowego zawieszenia Przesłane lub udostępnione treści, które dana osoba zawiera, wydają się podejrzane, a nawet brutalne dla systemów bezpieczeństwa Facebooka. Dzisiejsze wiadomości lub zaproszenia do znajomych zawsze były oznaczane jako spam. Osoba ta twierdzi, że zrobiła coś, co normalnie naruszałoby standardy społeczności Facebooka.

“podkod_błędu”: 1545041,

“fbtrace_id”: “********************”

Dlaczego na Messengerze pojawia się komunikat o błędzie?

Jeśli zobaczysz konkretny komunikat o błędzie, ale niestety masz absolutną pewność, że nie znajdujesz się na czarnej liście, a Twój nowy znajomy faktycznie korzysta z Messengera, dowiedz się, jak wskazać wyjście z konta i zalogować się ponownie w celu sprzedaży. Jeśli to nie przyniesie rezultatów, spróbuj odinstalować i ponownie zainstalować aplikację na smartfona Messenger. To może rozwiązać rzeczywisty problem.

Według światowej witryny internetowej dewelopera Facebooka hasło błędu oznacza „Wiadomość nigdy nie wysłana: ta dziewczyna jest w tej chwili niedostępna”. Dzieje się tak, gdy użytkownik usunie rozmowę.

Jeśli przejdziesz bezpośrednio do Facebooka, możesz odpowiedzieć któremu odbiorcy po wyeliminowaniu konwersacji. Odbiorca zostanie poproszony o upewnienie się, że tworzysz nową rozmowę z dowolną osobą. Nie jest generowany żaden błąd. To nie był przykład wykorzystania strony trzeciej, takiej jak Front. Jeśli Twoja organizacja odpowiada daleko od frontu, naprawdę używam zaawansowanych stron internetowych, takich jak aplikacja Hub pages połączona ze stroną, cóż, ten błąd pojawia się, gdy urządzenie zamyka rozmowę lub blokuje klienta.

Błąd: nie można znaleźć użytkownika

Dlaczego nadal otrzymuję komunikat o błędzie na Facebooku?

Jeśli widzisz komunikat o błędzie „Nie możesz publikować na czacie pomysłów”, może to być spowodowane tym, że prezentacja oraz coś, co udostępniłeś, narusza nasze standardy społeczności. Niedawno wysłałeś zadziwiającą liczbę wiadomości, które Twój system ochrony domu może uznać za spam. Wysyłane przez Ciebie wiadomości są ogromne jak spam.

Nie można znaleźć użytkownika końcowego.

Wyjaśnienie

Ten błąd oznacza, że ​​prywatny odbiorca dostarcza Cię na czacie lub mógł Cię zablokować. To jest błąd Facebooka, a nie błąd, który Front może obejść. Oto konkretny błąd, który może dostarczyć Facebook.

“message”: “(#100) Nie znaleziono osoby komplementującej.”

Błąd: tej wiadomości nie można wysłać w ciągu dwudziestu czterech godzin


Nie cierpią z powodu awarii i błędów. Napraw je za pomocą Reimage.

Czy masz problem z komputerem? Nie jesteś sam. W rzeczywistości ponad 60% komputerów cierpi z powodu jakiegoś błędu lub awarii w pewnym momencie. Restoro to najlepsze rozwiązanie do naprawienia tych problemów i przywrócenia komputera do pracy. Kliknij tutaj, aby rozpocząć:

  • 1. Pobierz Reimage i zainstaluj na swoim komputerze
  • 2. Uruchom program i kliknij „Skanuj”, aby rozpocząć proces skanowania
  • 3. Kliknij „Napraw”, aby naprawić wykryte problemy

  • Wysłanie nie powiodło się: ta wiadomość jest trudna do wysłania poza dozwolonym 24-godzinnym oknem

    Błąd projektu: tego zapisu nie można wysłać poza wszystkie zatwierdzone 24-godzinne okno

    Wyjaśnienie

    Od marca 2020 r. Facebook nie pozwala już użytkownikom na odpowiadanie za pośrednictwem aplikacji interfejsu internetowego innej firmy, takiej jak Front, po 24 / 7 godzinach. Za pośrednictwem Frontu możesz odpowiadać tylko na komentarze otrzymane w ciągu ostatnich dwudziestu czterech godzin. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o tej zmianie pakietu, możesz znaleźć więcej odmian w tym szczegółowym przewodniku opublikowanym na Facebooku.

    Błąd: nasz dostęp do tego zagadnienia został unieważniony.

    Wyjaśnienie

    Zespoły z wieloma stronami na Facebooku mogą prawdopodobnie napotkać ten błąd, ponieważ Facebook udziela uprawnień do stron uzgadniających wewnątrz, aby polubić fronty reklam wirusowych. Proces uwierzytelniania rozpoczyna się Zdarza się z listy wszystkich stron Facebooka, którymi może zarządzać uwierzytelnione konto. Musisz przejrzeć wszystkie adresy URL papieru, które zostaną lub zostały dodane do Frontu, ponieważ ten ekran określa zakres dostępu, jaki Front ma do tego konta. Zasadniczo, jeśli używasz strony B, a następnie dodajesz stronę B, ale podczas tworzenia uwierzytelniania wybierzesz po prostu stronę B, Front ma dostęp do strony B, która wykonuje przekierowanie. Dostęp, aby upewnić się, że strona A może bardzo dobrze czuć się odwołana.

    [Użytkownicy komputerów PC] Przestań zmagać się z błędami systemu Windows. Reimage może pomóc. Pobierz tutaj.

    Carl Mysliwiec